N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Terrasoverkapping Etten-Leur

Home » Terrasoverkapping Etten-Leur

Heeft u altijd al een terrasoverkapping in uw tuin te Etten-Leur willen bouwen? Maar heeft u hier geen tijd voor gehad? Of bent u geen handige doe-het-zelver? Dan kiest u voor Groenservice de Moeren. Sinds jaar en dag zijn wij gespecialiseerd in zowel het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van tuinen in Etten-Leur.

Met een terrasoverkapping geniet u 365 dagen per jaar van uw tuin in Etten-Leur

De weersomstandigheden in Nederland zijn niet altijd gunstig. Wilt u toch van warme zomeravonden waar een flinke regenbui op de loer ligt genieten van uw tuin? Of hang een heater op en geniet ook in de wintermaanden van uw tuin. Als u zich herkent in deze situaties, is het laten bouwen van een terrasoverkapping bij u in Etten-Leur dé uitkomst. Dan kunt u 365 dagen per jaar genieten van uw prachtige tuin.

Maak uw wensen aan de vakspecialisten kenbaar

Weet u al wat voor terrasoverkapping u wilt? Maak uw wensen kenbaar aan de vakspecialisten van Groenservice de Moeren. Hierna maken wij een doordacht, op maat gemaakt ontwerp waarna de daadwerkelijke realisatie van start gaat. Aan ieder detail wordt gedacht waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken.

Vragen? Stel ze gerust!

Heeft u vragen over het laten bouwen van een terrasoverkapping in Etten-Leur? Over bijvoorbeeld de tarieven of de werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op via 06-10711744. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!