Terrasoverkapping in Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Terrasoverkapping Breda

Het realiseren van een terrasoverkapping in uw tuin in Breda laat u over aan echte vakspecialisten. Zo weet u zeker dat er een prachtig eindresultaat neer wordt gezet. Groenservice de Moeren is dé specialist die u hiermee van dienst is! Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in omgeving Breda, zijn wij de geschikte partner voor uw nieuwe overkapping.

Met een terrasoverkapping geniet u nog meer van uw tuin in Breda

Wilt u in de zomer genieten in uw tuin zonder dat u de buienradar in de gaten moet houden? Vindt u het op koude winterdagen prettig om in de buitenlucht te zijn? Dan biedt het bouwen van een overkapping in uw tuin in Breda de uitkomst. Door een terrasoverkapping te laten bouwen door onze hoveniers uit Breda kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin.

Van ontwerp tot realisatie

Het realiseren van een terrasoverkapping met tuinverlichting aan uw woning in Breda pakken wij altijd professioneel aan. Het begint met een tuinontwerp waarbij uw wensen centraal staan. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan starten wij met de realisatie van de overkapping in uw tuin in Breda. We gaan altijd voor het optimale eindresultaat en stoppen pas als u helemaal tevreden bent.

Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden

Wilt u een overkapping laten bouwen door onze specialisten uit Breda? Maak een afspraak met een van de medewerkers van Groenservice de Moeren uit Breda en bespreek de mogelijkheden voor het plaatsen van een terrasoverkapping of overkapping aan het huis. Dit doet u door te bellen naar 076 204 2670.  

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!