Een terrasoverkapping voor uw tuin in Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Terrasoverkapping Breda

Het realiseren van een terrasoverkapping in uw tuin in Breda laat u over aan echte vakspecialisten. Zo weet u zeker dat er een prachtig eindresultaat ontstaat. Maar voor welke specialist kiest u dan? Voor Groenservice de Moeren natuurlijk! Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in omgeving Breda, zijn wij de geschikte partner voor uw nieuwe overkapping.

Met een terrasoverkapping geniet u nog meer van uw tuin in Breda

Wilt u in de zomer genieten in uw tuin zonder dat u het weer in de gaten moet houden? Vindt u het op koude winterdagen prettig om in de buitenlucht te zijn? Of wilt u buiten een feest geven? Dan biedt het bouwen van een overkapping in uw tuin in Breda de uitkomst. Door een terrasoverkapping te laten bouwen door onze specialisten uit Breda kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin.

Van ontwerp tot realisatie

Het realiseren van een terrasoverkapping pakt Groenservice de Moeren uit Breda altijd professioneel aan. Het begint met een ontwerp waarbij uw wensen centraal staan. Gaat u akkoord met het ontwerp? Dan starten wij met de realisatie van de overkapping in uw tuin in Breda. We gaan altijd voor het optimale eindresultaat en stoppen pas als u helemaal tevreden bent.

Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden

Wilt u het hele jaar door genieten van uw tuin? Laat dan een overkapping bouwen door onze specialisten uit Breda. Niet alleen voor uw tuin is dit een ideale oplossing, maar ook als uitbouw van uw woning is een overkapping zeer geschikt. Maak een afspraak met een van de medewerkers van Groenservice de Moeren en bespreek de mogelijkheden. Dit doet u door te bellen naar 0610711744. Ook wanneer u vragen heeft over een terrasoverkapping voor uw tuin in Breda, bereikt u ons telefonisch.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!