N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Terrasoverkapping Breda

Home » Terrasoverkapping Breda

Het realiseren van een terrasoverkapping bij u in Breda laat u over aan echte vakspecialisten. Dan weet u zeker dat er een prachtig eindresultaat ontstaat. Maar voor welke specialist kiest u dan? Voor Groenservice de Moeren natuurlijk. Dankzij onze jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen in omgeving Breda zijn wij de geschikte partner voor uw nieuwe overkapping.

Met een terrasoverkapping geniet u van ieder moment in uw tuin in Breda

Wilt u ’s zomers genieten in uw tuin zonder dat u iedere minuut Buienradar moet verversen? Vindt u het op koude winterdagen prettig om in de buitenlucht te zijn? Of wilt u buiten een feest geven? Dan biedt het bouwen van een overkapping in uw tuin in Breda de uitkomst. Waarom? Het weer in Nederland is onvoorspelbaar waardoor een terrasoverkapping de perfecte oplossing is. U kunt het hele jaar door genieten van uw tuin.

Van doordacht ontwerp tot realisatie

Het realiseren van een terrasoverkapping in Breda pakt Groenservice de Moeren altijd professioneel aan. Het begint met een doordacht ontwerp waarbij uw wensen centraal staan. Bent u akkoord met het ontwerp? Dan starten wij met de realisatie van uw overkapping. Hierbij wordt aan alles gedacht zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Interesse? Bespreek de mogelijkheden!

Kijkt u al uit naar die zwoele zomeravonden? Of ziet u uw nieuwe overkapping als een uitbouw van uw woning? Maak een afspraak met Groenservice de Moeren om de mogelijkheden te bespreken. Bel hiervoor naar 06-10711744. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over uw toekomstige terrasoverkapping in Breda.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!