N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Overkapping Ulvenhout

Home » Overkapping Ulvenhout

Een overkapping laten bouwen bij u in Ulvenhout is een waardevolle investering voor jaren. Waarom? U kunt hier het hele jaar door van genieten van uw tuin die uitstekend wordt aangelegd door Groenservice de Moeren. Wij beschikken over jarenlange ervaring in het aanleggen van tuinen van A tot Z. Daarom zijn wij ook u graag van dienst.

3 redenen om een overkapping in Ulvenhout te laten bouwen

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u een overkapping in uw tuin in Ulvenhout kunt laten bouwen. Allereerst zijn de weersomstandigheden in Nederland niet altijd even gunstig en kunt u niet iedere zomerdag volop benutten. Er ligt immers altijd een fikse regenbui op de loer. Daarnaast kunt u met een overkapping het hele jaar door van uw tuin genieten. Met een heater onder uw overkapping drinkt u ’s winters een drankje en kunt u lekker borrelen met familie of vrienden. Tenslotte beschermt u uw tuinmeubelen waardoor deze een langere levensduur hebben én u hoeft de meubelen minder vaak schoon te maken. Bent u al overtuigd?

Laat uw overkapping plaatsen door échte vakspecialisten

De specialisten van Groenservice de Moeren beschikken over de juiste kennis en realiseren zij op basis van uw wensen een prachtige overkapping. U zult versteld staan van het eindresultaat. Maak een afspraak met ons via 06-10711744 en we bespreken de mogelijkheden voor uw overkapping in Ulvenhout. Vragen? Meer informatie? Ook dan belt u het eerdergenoemde telefoonnummer.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!