Overkapping Prinsenbeek

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Overkapping Prinsenbeek

Wilt u een overkapping laten bouwen aan uw woning in Prinsenbeek? Of wilt u een losse overkapping in uw tuin? Dan zoekt u een geschikte partner die uw wensen vooropstelt, nietwaar? In dat geval benadert u Groenservice de Moeren. Onze vakspecialisten beschikken over de juiste vaardigheden om u te voorzien van een prachtige én praktische overkapping. Zo geniet u binnen de kortste keren optimaal van uw tuin.

Realisatie van een overkapping bij u in Prinsenbeek

Het laten maken van een overkapping bij u in Prinsenbeek laat u over aan de specialist. Waarom? Verschillende factoren, zoals stabiliteit van de fundering en uitstekende kwaliteit, zijn essentieel. Een specialist als Groenservice de Moeren kan u dit garanderen. Nadat er een doordacht ontwerp is gemaakt, starten wij met de realisatie van uw veranda. Hierbij wordt aan ieder klein detail gedacht en wordt de afwerking tot in de puntjes verzorgd.

Wilt u ook het hele jaar genieten in uw tuin?

Dan laat u een overkapping bouwen in uw tuin in Prinsenbeek. Dan geniet u zowel op zwoele zomeravonden waar een flinke regenbui op de loer ligt als in de koude wintermaanden van uw tuin. Wilt u de mogelijkheden bespreken en tuinadvies ontvangen? Maak dan een afspraak via 0610711744 en wij komen graag bij u langs. Uiteraard is dit telefoonnummer ook bereikbaar voor meer informatie.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!