N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Hoveniersbedrijf Oosterhout

Home » Hoveniersbedrijf Oosterhout

Bent u gevestigd in regio Oosterhout en is uw tuin aan grondig onderhoud toe? Hoveniersbedrijf Groenservice de Moeren levert al jaren vakwerk bij zowel bedrijven als particulieren in de omgeving van Oosterhout. Wij zijn vooral gericht op de tevreden klanten. Daarom realiseren wij een totaalaanpak die aansluit op uw wensen. Of het nu gaat om een tuin renoveren, onderhoud of bestraten, wij denken graag met u mee.

Vakkundig hoveniersbedrijf voor de aanleg van uw tuin in Oosterhout

Groenservice de Moeren is als hoveniersbedrijf niet alleen de specialist op het gebied van particuliere tuinen, maar wij verzorgen ook bedrijfstuinen in de omgeving van Oosterhout. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe of renoveren van een bestaande tuin. Bij hoveniersbedrijf Groenservice de Moeren bent u voor een professionele aanpak aan het juiste adres. Wat kunnen wij voor onze klanten verzorgen:

  • Tuinbestrating;
  • Tuinonderhoud;
  • Tuinontwerp;
  • Tuinrenovatie;
  • Aanplanting;
  • Gazon aanleg;
  • Kunstgras leggen;
  • Houtbouw en schuttingen.

Bedrijfstuin in Oosterhout?

Is uw bedrijf in het bezit van een prachtige tuin? Dan zijn wij als hoveniersbedrijf de juiste partij om uw tuin in representatief te houden in de regio van Oosterhout. Wij bieden verschillende mogelijkheden. U kunt niet alleen voor eenmalig onderhoud kiezen, maar wij bieden u ook de mogelijkheid om deze periodiek of compleet te onderhouden. Wij denken graag met u mee om een pakket samen te stellen. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom rekenen wij geen voorrijkosten in de omgeving van Breda! Wenst u gebruik te maken van onze diensten? Bel dan naar 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!