N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Hoveniersbedrijf Etten-Leur

Home » Hoveniersbedrijf Etten-Leur

Hoveniersbedrijf Groenservice de Moeren is bedrijven en particulieren uit Etten-Leur en omgeving al jaren helemaal naar wens van dienst. Met onze jarenlange ervaring in het groen zijn wij ook voor uw tuinwerkzaamheden de juiste partner. Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging en prijsopgave!

Vakbekwaam en ervaren hoveniersbedrijf voor in Etten-Leur gevestigde particulieren en bedrijven

Groenservice de Moeren is een vakbekwaam en ervaren hoveniersbedrijf gericht op bedrijven en particulieren uit de omgeving van Etten-Leur. Ons jonge, dynamische team aan specialisten heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in onder andere:

  • Tuinaanleg;
  • Tuinonderhoud;
  • Bedrijfstuinen;
  • Tuinadvies;
  • Bloembakken service;
  • Tuinontwerp.

Wij bieden al onze klanten graag een dienstenpakket op maat. Zo gaan wij graag van tevoren met u in gesprek over uw wensen en behoeften omtrent uw tuin. Aan de hand daarvan stellen we een dienstverlening samen die uw wensen volledig inwilligt. Bij voeren enkel de diensten uit die u voor uw tuin wenst. Vanzelfsprekend brengen we u ook op de hoogte van de kosten.

Meer weten?

Wij komen graag vrijblijvend langs om u meer te vertellen over onze diensten en, aan de hand van een bezichtiging, een kosteninschatting te maken. Interesse? Bel dan naar 0610711744 of vul ons contactformulier in. Ons hoveniersbedrijf is in de hele wijdere omgeving van Etten-Leur actief, dus ook in Breda, Oosterhout, Zevenbergen en Oudenbosch.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!