Hoveniersbedrijf Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Hoveniersbedrijf Breda

Groenservice de Moeren is het hoveniersbedrijf in Breda en omgeving dat u inschakelt voor tuinaanleg, tuinonderhoud, tuinadvies op maat en onze bloembakservice. Wij zijn een veelzijdig, jong en kleinschalig hoveniersbedrijf dat zich inzet voor particulieren en bedrijven in de regio Breda, Tilburg, Oosterhout, Etten-Leur en Zevenbergen. Onze deskundige hoveniers hebben gedegen kennis en vele jaren ervaring op het gebied van particulier en zakelijk groen. Bij Groenservice de Moeren staan uw wensen centraal en bieden wij u dan ook een persoonlijke dienstverlening.

Het hoveniersbedrijf in de regio Breda

Wij zijn het hoveniersbedrijf gevestigd te Breda en wij rekenen geen voorrijkosten in deze stad. Wij komen bij u langs om uw tuin te bekijken en uw wensen en eisen in kaart te brengen. Op basis van deze gegevens kunnen we een inschatting van de kosten voor u maken. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij Groenservice de Moeren. Wij bieden diverse diensten aan voor particulieren en bedrijven:

  • Tuinaanleg;
  • Tuinonderhoud;
  • Bedrijfstuinen;
  • Bloembakservice;
  • Tuinadvies.

 

Afspraak maken

Wilt u ook gebruikmaken van de uitstekende diensten van het hoveniersbedrijf in Breda, Groenservice de Moeren? Vraag dan naar meer informatie of maak een afspraak met ons. Neem in dit geval vrijblijvend contact op, door te bellen naar 0610711744. Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht, kunnen we u ook een offerte toesturen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!