N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Hoveniers Breda

Home » Hoveniers Breda

Indien u zoekt naar vakbekwame hoveniers in Breda is Groenservice de Moeren de juiste keuze. Wij zijn een vakbekwaam hoveniersbedrijf gericht op zowel particuliere als zakelijke klanten uit West-Brabant. Vraag naar de vele mogelijkheden voor een dienstenpakket op maat!

De meest vakkundige hoveniers van de regio Breda

Bij Groenservice de Moeren vindt u de meest vakkundige hoveniers uit de omgeving van Breda, Tilburg, Oosterhout en Zevenbergen. Wij hebben een jong, dynamisch team aan groenspecialisten met een rijke ervaring in zowel particuliere als zakelijke tuinen. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van:

  • Aanleg van tuin;
  • Bloembakservice
  • Tuinonderhoud;
  • Bedrijfstuinonderhoud;
  • Tuinadvies op maat.

De wensen van de klant staan bij ons te allen tijde centraal. Zo plegen we graag eerst een uitgebreid, open overleg met u over uw wensen, waarna we op basis daarvan een dienstenpakket op maat samenstellen. Waar nodig adviseren wij u graag, bijvoorbeeld over extra werkzaamheden die we zeer voordelig voor u kunnen verzorgen.

Interesse in onze diensten?

Benieuwd naar de kosten van Groenservice de Moeren, één van de meest vakkundige hoveniers van Breda? Wij komen met veel genoegen vrijblijvend bij u langs om uw (potentiële) tuin te bekijken en een kostenplaatje te schetsen. Bel hiervoor naar 0610711744. U kunt ook het contactformulier invullen. Ook wanneer u vragen over onze diensten heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!