N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Hovenier Gilze-Rijen

Home » Hovenier Gilze-Rijen

Groenservice de Moeren is als hovenier al vele jaren actief in Gilze-Rijen en omgeving. Wij beschikken over een jarenlange ervaring in zowel particulier als zakelijk groen. Laat een dienstverlening op maat opstellen!

Vakbekwame hovenier voor bedrijven en particulieren uit Gilze-Rijen

Hovenier Groenservice de Moeren bedient bedrijven en particulieren uit Gilze-Rijen al jaren van een groot aantal tuinwerkzaamheden. Denk hierbij aan:

  • Aanleg van een nieuwe tuin;
  • Tuinonderhoud;
  • Onderhoud aan bedrijfstuinen;
  • Geven van tuinadvies;
  • Bloembakservice.

U profiteert hierbij van het vakmanschap van goed opgeleide, ervaren hoveniers die alle werkzaamheden op een snelle, accurate wijze uitvoeren. Bovendien staan uw wensen bij ons centraal. In een open overleg krijgt u de mogelijkheid om ons uw wensen te vertellen, waarna wij een dienstenpakket op maat ontwikkelen voor u als klant. Uiteraard adviseren wij u waar nodig met veel genoegen over de talloze mogelijkheden voor uw tuin.

Vrijblijvend contact opnemen

Wij vertellen u graag meer over onze uiteenlopende werkzaamheden. Bel hiervoor naar 0610711744 of vul het contactformulier in. Wij komen met veel genoegen vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bezichtigen en een (gratis) kosteninschatting maken van de gewenste werkzaamheden. Hovenier Groenservice de Moeren is, naast in Gilze-Rijen, ook al jaren actief in Teteringen, Prinsenbeek, Bavel en Dongen.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!