Bedrijfstuin Ulvenhout

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Bedrijfstuin Ulvenhout

Met een bedrijfstuin bij uw onderneming in Ulvenhout maakt u gegarandeerd indruk op uw medewerkers, klanten en bezoekers. Een kantoortuin is het visitekaartje van een organisatie en heeft invloed op uw bedrijfsimago. Groenservice de Moeren is hét voor het laten ontwerpen, aanleggen en onderhouden van uw bedrijfstuin in Ulvenhout. Wij hebben de juiste groenspecialisten met vakkennis in huis die u in alle opzichten ontzorgen.

Voor ontwerp en aanleg van uw bedrijfstuin in Ulvenhout

Wilt u een bedrijfstuin laten aanleggen bij uw organisatie in Ulvenhout? Of uw huidige kantoortuin laten renoveren? Dat begint bij een doordacht tuinontwerp. Wij verzorgen de aanleg van A tot Z: van bestrating en overkappingen tot verlichting en boomverplanting. Wij verzorgen alles om uw tuin compleet naar wens te maken.

Ook voor onderhoud

Het is belangrijk dat uw tuin goed onderhouden wordt. Wij begrijpen als geen ander dat u het al druk genoeg heeft met uw core business. Daarom nemen onze vakmensen het onderhoud van uw bedrijfstuin in Ulvenhout uit handen. Zij beschikken over de benodigde vakkennis en -kunde en verzorgen uw tuin met een groen hart.

Wilt u de mogelijkheden bespreken?

Kijkt u al uit naar de gunstige weersomstandigheden, zodat u kunt lunchen in uw bedrijfstuin? Of dat u ’s winters kunt genieten van een mooi uitzicht? Bespreek dan de mogelijkheden voor uw bedrijfstuin met Groenservice de Moeren. Maak hiervoor een afspraak via 06-10711744. Uiteraard belt u dit telefoonnummer ook bij vragen of meer informatie.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!