Bedrijfstuin Tilburg

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Bedrijfstuin Tilburg

Voor de aanleg en het onderhoud van een bedrijfstuin in de omgeving van Tilburg kunt u terecht bij Groenservice de Moeren. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen. Wij stellen graag een offerte op maat voor u op zodat u direct een goed beeld heeft van ons aanbod!

Laat een bedrijfstuin in de regio Tilburg aanleggen

Bij Groenservice de Moeren werken wij met een jong en kleinschalig team waar de kernbegrippen ervaring, flexibiliteit en vakmanschap centraal staan. Indien u een bedrijfstuin in de regio Tilburg wilt laten aanleggen, dan kunnen wij dat voor u realiseren. Er zijn diverse onderdelen die wij voor u kunnen verzorgen.

  • Wij kunnen zorgen voor de juiste bestrating zodat u bij tropisch weer buiten kunt vergaderen;
  • Een gazon of kunstgras aanleggen behoort tot de mogelijkheden;
  • Ook de aanplanting kunt u aan ons overlaten.

Als de tuin eenmaal is aangelegd, nemen wij ook het onderhoud graag op ons. Op deze manier zal uw tuin er altijd keurig bij staan wat weer een keurig visitekaartje is voor bezoekers.

Meer informatie en contact

Wist u dat wij ook bloembakservice aanbieden? Wie weet is het wat voor u! Bent u benieuwd wat groenservice de Moeren voor u kan betekenen als u een bedrijfstuin in de regio Tilburg wilt laten aanleggen en vervolgens onderhouden? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen en informeer naar onze mogelijkheden. Ons telefoonnummer is: 0610711744.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!