N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Bedrijfstuin onderhoud Tilburg

Home » Bedrijfstuin onderhoud Tilburg

Groenservice de Moeren kan uw bedrijfstuin van onderhoud voorzien in de omgeving van Tilburg. Ons kleinschalige en jonge team is gespecialiseerd in het aanleggen en onderhouden van tuinen voor zowel zakelijke klanten als voor particulieren. Dit doen wij met vakmanschap en flexibiliteit. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vandaag nog contact met ons op!

Maak gebruik van bedrijfstuin onderhoud in de regio Tilburg

U hebt enige tijd geleden een prachtige tuin bij uw bedrijf laten aanleggen maar u merkt nu pas hoeveel onderhoud het vraagt. Groenservice de Moeren kan dit voor u oplossen en bedrijfstuin onderhoud uitvoeren in de regio Tilburg. Dit onderhoud kan op verschillende manieren plaatsvinden. Zo kunnen wij dit eenmalig voor u doen, maar u kunt ook periodiek een beroep doen op onze professionals. Zelfs compleet onderhoud behoort bij ons tot de mogelijkheden. In overleg maken wij graag en pakket voor u op maat, waar zowel u als wij tevreden mee zijn.

Meer weten over onze tarieven en onze diensten: neem contact op

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die groenservice de Moeren biedt als het aankomt op bedrijfstuin onderhoud in de omgeving van Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar wat mogelijk is. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0610711744. Daarnaast kunt u zich ook online oriënteren op de kosten van onze dienstverlening.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!