Bedrijfstuin Gilze-Rijen

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Bedrijfstuin Gilze-Rijen

Voor het onderhoud van een bedrijfstuin in Gilze-Rijen kunt u terecht bij Groenservice de Moeren. Wij beschikken over een kleinschalig team waarin veel jonge mensen werken. Onze kernwaarden zijn ervaring, vakmanschap en flexibiliteit en dat vindt u terug in onze werkzaamheden.

Laat uw bedrijfstuin in de regio Gilze-Rijen onderhouden

U wilt graag een prachtige bedrijfstuin in de regio Gilze-Rijen maar u hebt niemand in dienst die deze kan onderhouden. Gelukkig kunt u daarom rekenen op de hulp van Groenservice de Moeren. U laat door ons de tuin aanleggen en bepaalt zelf hoe vaak u gebruik wenst te maken van onze onderhoudsdiensten. Dit kan bijvoorbeeld eenmalig, maar ook periodiek. In het laatste geval kunt u erop rekenen dat uw bedrijfstuin er altijd keurig bij staat, wat natuurlijk een uitstekend visitekaartje is tegenover de zakelijke klanten die bij u langskomen.

Meer weten: bel ons direct!

Bent u benieuwd wat Groenservice de Moeren allemaal voor u kan betekenen als u een bedrijfstuin in de omgeving van Gilze-Rijen wilt laten aanleggen? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op om te informeren naar onze verschillende mogelijkheden. U kunt ons bereiken door even te bellen naar het telefoonnummer: 0610711744. Bekijk ook eens onze mogelijkheden voor bloembakservice.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!