Bedrijfstuin Etten-Leur

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Bedrijfstuin Etten-Leur

U kunt een bedrijfstuin in de omgeving van Etten-Leur laten aanleggen door Groenservice de Moeren. Binnen ons bedrijf werken wij met een kleinschalig en jong team. Samen werken wij aan de aanleg en aan het onderhoud van tuinen. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Laat een bedrijfstuin in de omgeving van Etten-Leur aanleggen

Staat de tuin die bij uw bedrijf hoort er maar zielig bij? Dit is snel verleden tijd als u de hulp inroept van Groenservice de Moeren. Wij kunnen voor u een bedrijfstuin in de regio van Etten-Leur ontwerpen en aanleggen. De werkzaamheden die wij kunnen uitvoeren zetten wij graag voor u op een rijtje:

  • Wij kunnen zorgen voor nette bestrating, zodat u in de zomer ook buiten aan tafel kunt lunchen;
  • Ook aanplanting behoort tot onze werkzaamheden;
  • En zelfs het aanleggen van een gazon, kunstgras of tuinverlichting is voor ons geen enkel probleem.

Als alles is aangelegd hoeft u niet een vrijwilliger onder het personeel te zoeken die de tuin wil onderhouden. Dit is namelijk een taak die wij zelf op ons nemen.

Meer weten over onze dienstverlening: neem contact op

Indien u gebruik wilt maken van de diensten van Groenservice de Moeren voor de aanleg van een bedrijfstuin in de regio Etten-Leur kunt u contact met ons opnemen en informeren naar de mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: 0610711744. Via onze website leest u meer over de kosten en over onze bloembakservice.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!