Bedrijfstuin Breda

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Bedrijfstuin Breda

Voor het onderhoud aan uw bedrijfstuin schakelt u in de regio Breda Groenservice de Moeren in. Wij zijn een jong, dynamisch hoveniersbedrijf met een specialisatie op het gebied van het aanleggen en onderhouden van tuinen. Laat een contract op maat opstellen voor uw bedrijfstuin!

Juiste partner voor bedrijfstuin onderhoud in de regio Breda

Groenservice de Moeren verzorgt het bedrijfstuin onderhoud voor vele bedrijven uit Breda, Etten-Leur, Tilburg en Zevenbergen. Onze vakbekwame hoveniers zorgen ervoor dat uw bedrijfstuin er het hele jaar door netjes en verzorgd uitziet. Dit is belangrijk, want een verzorgde bedrijfstuin geeft een goed gevoel en wekt vertrouwen bij uw relaties. Wij bieden uw bedrijf een passend onderhoudscontract, dat tot stand komt door vooraf veel met u te overleggen in een open sfeer. Zo krijgt u alle gelegenheid om uw wensen aan te geven, waarna wij zorgen voor een onderhoudscontract dat deze behoeften volledig beantwoordt.

Vrijblijvende prijsopgave aanvragen

Wij komen graag langs bij uw bedrijfstuin in (de omgeving van) Breda om geheel vrijblijvend uw tuin te bezichtigen en een inschatting van de kosten te maken. Voor het maken van een afspraak belt u naar 0610711744 of vult u het contactformulier in. Ook voor meer informatie kunt u hier uiteraard terecht!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!