Aanleg bedrijfstuin Tilburg

N

Vakkundige hovenier

N

Tuin naar wens

N

Servicegericht

Home » Aanleg bedrijfstuin Tilburg

Voor de aanleg van een bedrijfstuin in de regio Tilburg kunt u een beroep doen op Groenservice de Moeren. Wij zijn gevestigd in Breda en hebben een jong en kleinschalig team. Samen bedienen wij zowel particulieren als zakelijke klanten. Onze specialisatie is het aanleggen van tuinen en het onderhouden ervan.

Pak de aanleg van uw bedrijfstuin in de regio Tilburg serieus aan

Er is van bovenaf besloten dat er meer groen op kantoor komt en daarom mag u een organisatie inschakelen die de aanleg van de bedrijfstuin in de regio Tilburg op zich wil nemen. Groenservice de Moeren wil deze klus graag op zich nemen. Wij kunnen u van dienst zijn met de volgende werkzaamheden:

  • Het bestraten van de tuin kunt u aan ons overlaten;
  • Wij kunnen zorgen voor aanplanting;
  • Indien u kunstgras wenst, dan kunnen wij dat voor u verzorgen.

Zodra de tuin is aangelegd, zullen wij zorgen dat deze verder naar behoren onderhouden wordt.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Groenservice de Moeren biedt bij de aanleg van een bedrijfstuin in de regio Tilburg? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op om te informeren naar wat mogelijk is. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: 0610711744. Via onze site leest u meer over onze kosten en ook vindt u daar informatie over onze bloembakservice.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Onze ervaring met Groenservice De Moeren is vooral boven verwachting. Richard en Elisa hebben allereerst een tuinontwerp voor ons gemaakt, vrijblijvend, en hebben hier echt de tijd voor genomen. Het contact verliep voorspoedig, ze dachten op ieder gebied van de tuin mee. We hebben de opdracht voor het aanleggen aan de tuin vol vertrouwen gegeven aan Richard en hij heeft ons volledig ontzorgd. We wisten precies waar we aan toe waren en wat we zelf nog moesten bestellen en voorbereiden. In twee dagen hebben ze de tuin aangelegd, met precisie en vakmanschap. De samenwerking smaakte naar meer, we gaan nu voor een houten vlonder. Samenwerken met Groenservice De Moeren is een enorme aanrader. Ze zijn punctueel, denken op ieder gebied mee en bieden een scherpe prijs. Nogmaals bedankt voor het verwezenlijken van onze tuin, we kijken al uit naar het zonnetje!